Janouk Kelderman boeken

Eigenschappen Janouk Kelderman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Janouk Kelderman boeken?

Janouk Kelderman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Janouk Kelderman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Janouk Kelderman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Janouk Kelderman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Janouk Kelderman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Janouk Kelderman

De inmiddels 26 jaar oude Janouk Kelderman wist al heel snel dat ze ‘iets’ met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie ‘musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids!

Als gezicht van die zender presenteerde ze talloze programma’s en stond ze onder contract bij platenlabel 8ball Music. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL Live Events voor haar rekening en in 2015 was Janouk als Keet, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.

Eind 2016 heeft Janouk besloten om te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had.

‘Het was een prachtige periode. Ik heb enorm veel geleerd en kon mijzelf uitleven op een breed werkterrein. Van het werk voor- en achter de schermen, in de studio bij het opnemen van nieuwe songs en de grote evenementen heb ik zo ongelooflijk veel geleerd, ik ben de mensen bij RTL dankbaar voor de kansen die ze me gegeven hebben’.

Sinds het najaar van 2017 is Janouk terug op televisie. Ze is de nieuwe presentatrice van het NTR Klokhuis en is tevens te zien in het nieuwe programma Skills dat zowel online als op televisie te zien is bij ZAPP.

Tot slot speelt Janouk dit theaterseizoen de hoofdrol in de nieuwe familievoorstelling ‘Hans en Grietje’ die maar liefst in 120 verschillende theaters te zien is.

Janouk is een enthousiaste ‘alleskunner’ van de nieuwe generatie. In de gaten houden dus!

Janouk Kelderman is te boeken voor:

  • Presentatrice van uw evenement (voor kinderen, jongeren maar zeker ook volwassenen)
  • Muzikale invulling van uw evenement
  • Acteer werkzaamheden

Janouk Kelderman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Janouk Kelderman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Janouk Kelderman en de eventuele overige kosten om een optreden van Janouk Keldermanmogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Janouk Kelderman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Janouk Kelderman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Janouk Kelderman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag