Jan Joost van Gangelen boeken

Eigenschappen Jan Joost van Gangelen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Jan Joost van Gangelen boeken?

Jan Joost van Gangelen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Joost van Gangelen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jan Joost van Gangelen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jan Joost van Gangelen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Joost van Gangelen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Jan Joost van Gangelen

Biografie Jan Joost van Gangelen

Jan Joost van Gangelen is een Nederlands televisiepresentator en sportverslaggever die ook is te boeken als dagvoorzitter of spreker. Deze enthousiasmerende persoonlijkheid is een bekend televisiegezicht voor sportliefhebbers, maar beweegt zich daarnaast ook graag op andere terreinen. Bedrijven huren hem onder andere regelmatig in als presentator, spreker en dagvoorzitter.

Jan Joost van Gangelen wordt in 1974 geboren in Hilversum als zoon van de bekende sportjournalist Dick van Gangelen. Hij krijgt sport en journalistiek dan ook met de paplepel ingegoten en gaat na zijn opleiding al snel aan de slag als sportjournalist bij de NOS. Van 1997 tot 2005 werkt hij bij deze omroep onder meer als redacteur en presentator van het Sportjournaal.

Jan Joost van Gangelen inhuren als dagvoorzitter of presentator

In 2005 maakt hij de overstap naar de nieuwe en ambitieuze zender Talpa, later omgedoopt tot Tien. Hier is hij een van de vaste presentatoren van het voetbalprogramma De Wedstrijden, samen met collega’s als Humberto Tan en Wilfred Genee. Na het definitieve einde van deze televisiezender zet hij zijn carrière voort bij RTL.

Daar werkt hij met veel succes, maar ondertussen is hij ook op andere zenders te bewonderen. Zo presenteert hij in 2008 de Olympische sportquiz voor de VPRO op Nederland 3. Regelmatig verschijnt hij daarnaast als deskundige aan tafel in sportprogramma’s zoals Voetbal International en NOS Studio Voetbal.

Sportexpert Jan Joost van Gangelen boeken als spreker voor lezing

Zijn carrière als presentator ontwikkelt zich vervolgens gestaag. Hij presenteert de wedstrijden van het Nederlands Elftal voor SBS 6 (later Veronica), evenals de prestigieuze wedstrijden voor de Champions League. Momenteel is hij regelmatig te zien als vaste presentator van voetbalprogramma Fox Sports Eredivisie.

Of hij nu als presentator of als gast deelneemt aan een televisieprogramma – altijd spreekt Jan Joost van Gangelen met passie en kunde over sport. Net zoals hij dat als spreker tijdens uiteenlopende evenementen doet. Ook buiten de sport ontwikkelt hij zich graag. Zo presenteert hij in 2006 ook De 80s & 90s Kwis en neemt hij in 2007 deel aan de zang-en-coach wedstrijd Just The Two of Us.

Jan Joost van Gangelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jan Joost van Gangelen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Jan Joost van Gangelen en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jan Joost van Gangelen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Jan Joost van Gangelen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jan Joost van Gangelen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag