Iris Enthoven boeken

Eigenschappen Iris Enthoven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Iris Enthoven boeken?

Iris Enthoven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Iris Enthoven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Iris Enthoven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Iris Enthoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Iris Enthoven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Iris Enthoven

Extra informatie Iris Enthoven

Iris Enthoven (8 maart 1994) is een Nederlandse presentatrice en YouTuber, momenteel te zien op Concentrate BOLD en Concentrate VELVET (RTL) en de muziekzender XITE.

Al vanaf jonge leeftijd deed Iris aan dans en toneel.

Tijdens haar middelbareschooltijd danste zij professioneel in de vooropleiding van de dansacademie Lucia Marthas en tijdens haar studie volgde zij toneellessen aan de Jaargang van Kemna. Na het behalen van haar vwo-diploma besloot ze ‘Economics and Business’ te gaan studeren aan de UvA, waarvan ze in mei 2016 haar diploma haalde. Naast haar studie kriebelde de wereld van journalistiek en media. Onder meer deed Iris journalistieke ervaring op door artikelen te schrijven voor het rebelse online jongerentijdschrift SPUNK (het kleine zusje van VICE).

Daarnaast ontstond een grote interesse voor TV en volgde zij naast haar bachelor een opleiding aan de TV Academy. Door de TV Academy merkte Iris dat ze het leuk vindt om voor de camera te staan. In april 2016 gaf zij zich op voor de Xite Zoekt Vlogger contest, met succes. Ze doorliep de verschillende castingrondes en werd uiteindelijk verkozen tot nieuwe presentatrice van de muziekzender. Hiervoor mocht ze de gehele zomerperiode de festivalreports presenteren en alle grote muziekartiesten van dat moment interviewen.

Om nog beter te worden in presenteren en zichzelf te verdiepen, besloot Iris verder te studeren met de master ‘Journalistiek en Media’ aan de UvA. Naast host voor XITE werd Iris begin dit jaar een van de vaste gezichten op het online RTL platform Concentrate BOLD. Hier presenteert ze onder andere de programma’s Untrained, The Pick Up Line, Big Bang BOLD. Voor beide kanalen bedenkt ze de content én presenteert ze het.

In 2017 presenteerde Iris de Xite Awards in een uitverkochte Melkweg (Amsterdam).

Naast alle presentatie werkzaamheden is Iris ook werkzaam als actrice en stemactrice.

Iris Enthoven en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Iris Enthoven boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Iris Enthoven. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Iris Enthoven, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Iris Enthoven inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Iris Enthoven.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Iris Enthoven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag