Hed Kandi

Eigenschappen Hed Kandi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Hed Kandi boeken?

Hed Kandi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hed Kandi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hed Kandi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hed Kandi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hed Kandi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hed Kandi

Na haar start in 1999 in London is Hed Kandi, mede door de prachtige visuals van mode-illustrator Jason Brooks, uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De uplifting house music van Hed Kandi staat op compilaties als Disco Kandi, Back to Love, Disco Heaven, en Beach house. De bekroonde feesten van Hed Kandi vinden jaarlijks plaats in andere Londen, Tokio, Barcelona, Las Vegas en in de zomer wekelijks op Ibiza. Hed kandi is al sinds 2002 actief in Nederland met feesten in unieke locaties als Het Concertgebouw, de Heineken Music Hall en het Muziekgebouw aan het IJ. Groovesum verzorgt het management van Hed Kandi Nederland sinds januari 2016.
Hed Kandi – ’s werelds bekendste dance-merk – presenteert voor zakelijke evenementen:

Hed Kandi LIVE bestaat uit een overweldigende 2 uur durende, op maat gemaakte show met een Hed Kandi DJ, opzwepende live muzikanten, stijlvolle danseressen en iconisch Hed Kandi artwork.
“DE ULTIEME COMBINATIE VAN DJ EN LIVE ARTIESTEN”
Hed Kandi LIVE is volledig te customizen en inzetbaar voor glamorous personeelsfeesten productintroducties en vernieuwende brand events.

Hed Kandi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hed Kandi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hed Kandi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hed Kandi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag