Hanne Tersmette boeken

Eigenschappen Hanne Tersmette boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Hanne Tersmette boeken?

Hanne Tersmette boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hanne Tersmette.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hanne Tersmette.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hanne Tersmette ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hanne Tersmette plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hanne Tersmette

Biografie van Hanne Tersmette

Hanne Tersmette is zeker niet het stereotype boswachter. Ze is vrouw, dertiger en studeerde communicatie. Inmiddels werkt ze al jarenlang voor Natuurmonumenten en is ze onder andere bekend van haar boeken, tv optredens en vlogs. Opdrachtgevers willen haar inhuren als spreker voor lezingen over duurzaamheid, waarbij ze parallellen trekt tussen dieren uit het bos en het bedrijfsleven.

Hanne Tersmette wordt geboren op 27 juni 1987. Al op jonge leeftijd brengen haar ouders haar een grote liefde voor de natuur bij. Regelmatig trekt ze erop uit om de lokale flora en fauna te ontdekken en ze vergaart veel kennis over het Nederlandse planten- en dierenleven.

Het leidt uiteindelijk tot een studie communicatie; eerst aan de Hogeschool INHOLLAND en later aan de Universiteit van Amsterdam. Banen voor onder meer diverse PR- en reclamebureaus volgen, maar geven haar niet de voldoening die ze zoekt. Ze mist een fundamentele bijdrage aan de wereld en besluit haar liefde voor de natuur te volgen.

Boswachter Hanne Tersmette inhuren voor een lezing

In 2013 trekt Hanne Tersmette de stoute schoenen aan en solliciteert ze bij Natuurmonumenten op een vacature voor boswachter natuurbeleving en communicatie. Ondanks het gebrek aan een relevante opleiding wordt ze aangenomen vanwege haar overduidelijke passie en frisse blik. Haar taken worden communicatie en natuurbeleving en met veel enthousiasme ontwikkelt ze blogs, vlogs en persberichten.

Inmiddels geniet de sympathieke boswachter grote bekendheid in Nederland. Veel mensen kennen haar van het programma Boswachter gezocht en diverse tv optredens, zo is ze regelmatig te gast bij RTL Late Night. Haar blogartikelen en video’s en prijzen de manier waarop ze de natuur aantrekkelijk weet te maken voor de gemiddelde burger. Het is de reden dat steeds meer organisaties haar willen inhuren als spreker voor een lezing over haar vakgebied.

Spreker Hanne Tersmette boeken voor congres of seminar

Dat vakgebied is overigens zeer divers, want naast haar achtergrond in de communicatie heeft Hanne Tersmette een uitgebreide opleiding bij haar collega-boswachters gevolgd. Ze weet hierdoor niet alleen alles over bosbeheer en dierenpopulaties, maar brengt dit ook op een inspirerende manier over aan opdrachtgevers die haar inhuren voor een lezing op hun congres of seminar.

Tijdens een lezing legt ze de nadruk op duurzaamheid en trekt ze interessante parallellen tussen dieren uit het bos en het bedrijfsleven. Naast haar activiteiten als boswachter en spreker, geniet ze inmiddels ook bekendheid als auteur. Haar boek Gaan over haar favoriete plekken in de Nederlandse natuur is een groot succes.

Hanne Tersmette boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hanne Tersmette, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Hanne Tersmette mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hanne Tersmette.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Hanne Tersmette voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hanne Tersmette aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag