Gwen van Poorten

Eigenschappen Gwen van Poorten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gwen van Poorten boeken?

Gwen van Poorten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gwen van Poorten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gwen van Poorten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gwen van Poorten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gwen van Poorten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gwen van Poorten

Extra informatie Gwen van Poorten

Gwen van Poorten (Veghel, 17 november 1989) is presentatrice.

Gwen begon haar carrière als presentatrice in de dansscène. Voor diverse evenementen en feesten verzorgde zij de productie en de presentatie van de aftermovies.

Ook organiseerde, produceerde en presenteerde Gwen diverse clubtours. In 2012 is Gwen begonnen als VJ bij muziekzender Xite, waarvoor ze onder andere de clubtour en diverse festivals presenteerde.

Vanaf 2014 is Gwen werkzaam bij BNN en is ze één van de presentatoren is van ‘’De Social Club’’. Gwen is momenteel een van de vaste gezichten van ‘’Spuiten & Slikken’’ waar ze uiteenlopende items presenteert.

In 2015 bedacht Gwen haar eigen concept, genaamd ‘’Achter de Viral’’. In dit online programma gaat Gwen op bezoek bij de bekende mensen achter de virals om ze beter te leren kennen. Zo interviewde zij Mr.1095 aka ‪‎Krakaka, Henk en Ingrid, Klaasfaak en De Duifmeneer. Gwen heeft voor haar YouTube kanaal tot nu toe al verschillende series gemaakt. O.a. Gwen doet de Alpen, Gwenquête en Aan de Canta.

In 2016 is Gwen presentatrice bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’, 3 op reis én doet ze mee aan ‘Roadtrippers’, een Nederlands televisieprogramma waarin twee teams van drie personen in twintig dagen tijd met een beperkt budget zover mogelijk van het startpunt moeten zien verwijderd te raken.

Gwen van Poorten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gwen van Poorten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gwen van Poorten en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gwen van Poorten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gwen van Poorten checken, een gratis optie plaatsen op Gwen van Poorten en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Gwen van Poorten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag