Eigenschappen Geert Verlind boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Geert Verlind boeken?

Geert Verlind boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Geert Verlind.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Geert Verlind.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Geert Verlind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Geert Verlind plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Geert Verlind

Biografie van Geert Verlind

Geert Verlind is een bouweconoom die het verband legt tussen leefbaarheid, gezondheid, welzijn en duurzaam bouwen. In die hoedanigheid adviseert hij bedrijven en overheden. U kunt Geert Verlind inhuren als spreker.

Leefbaarheid
Verlind is eigenaar van Cagerito, een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzaamheidsvraagstukken. Daarbij houdt Verlind rekening met leefbaarheid, gezondheid, veiligheid en geborgenheid. Daarnaast kijkt hij naar economische continuïteit, maar ook naar ecologie en milieu. Daarbij streeft hij ernaar een evenwicht te creëren tussen deze verschillende invalshoeken

Voor ondernemers betekent dat continuïteit met een gezond winstperspectief, maar ook aandacht voor de directe omgeving het milieu en andere maatschappelijke belangen.

Voor particulieren houdt dit in dat er een balans gevonden moet worden tussen persoonlijk welzijn, commerciële werkzaamheden en maatschappelijke activiteiten.

Advies
Verlind adviseert in zijn hoedanigheid als bouweconoom overheden en bedrijven. Hij licht organisaties door, op gebied van duurzaamheid en innovatie. Ook houdt hij zich bezig met de reorganisatie van bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid.

Geert Verlind boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Geert Verlind, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Geert Verlind mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Geert Verlind.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Geert Verlind voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Geert Verlind aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag