Freddy Thratlehner boeken

Eigenschappen Freddy Thratlehner boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Freddy Thratlehner boeken?

Freddy Thratlehner boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Freddy Thratlehner.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Freddy Thratlehner.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Freddy Thratlehner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Freddy Thratlehner plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Freddy Thratlehner

Je kent hem van de Jeugd van tegenwoordig als Vjeze Fur. Een koning in de keuken en een natuur talentje op ’the gram’. Wie had dat gedacht; high fashion en high cuisine, perfect match!
We larf Freddy!

Freddy Thratlehner en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Freddy Thratlehner boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Freddy Thratlehner. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Freddy Thratlehner, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Freddy Thratlehner inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Freddy Thratlehner.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Freddy Thratlehner aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag