Fouradi

Eigenschappen Fouradi boeken

Prijs
v.a. 1.995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Fouradi boeken?

Fouradi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fouradi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fouradi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fouradi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fouradi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fouradi

Extra informatie Fouradi

Biografie Fouradi
Op 5 januari 1982 kwam er een talent op de wereld genaamd Mohamed Fouradi. Drie jaar later opende zijn broertje Fouradi op 19 November 1985 zijn oogjes, hij werd Brahim Fouradi genoemd.

De twee broers Fouradi van Marokkaanse komaf groeiden samen op in Amsterdam en leerden zo de harde buitenwereld kennen. Het kan knap genoemd worden dat de broers Fouradi voor muziek kozen, terwijl niemand in de familie Fouradi ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders “ FOURADI”

In Oktober 2006 komen de heren Fouradi dan met hun eerste single genaamd “1 ding”. Geproduceerd door

Mitch Crown. Dit nummer word een hit. Binnen een paar weken stonden de broers Fouradi in de top 40.

Zo kwam Fouradi ze binnen op nummer 32 en binnen twee weken stonden de gebroeders Fouradi op nummer 11 in de top 40. In de top100 komt de hit op nummer 8 te staan. Ook word de clip non-stop aangevraagd op de BOX en in december is Fouradi te gast bij TMF-Reaction.

Fouradi treedt sinds dien op in alle clubs door heel Nederland en ook de radiostations kunnen niet meer om

deze twee jongens heen. Tijdens het Koninginnedagconcert van radio 538 treedt Fouradi op voor 150.000 man met hun top-40 hit en hun nieuwe single.

In mei 2007 is dan ook de langverwachte tweede single van Fouradi af en wordt er ook een flippende clip gemaakt voor dit zomernummer genaamd FLIPMUZIEK. Deze werd geproduceerd door Mitch Crown en Tearce Keaz.

Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim FOuradi  zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007. In maart 2008 komen de broers Fouradi terug met een zomerhit “ Een nacht met jou”. Ook deze track komt terecht in de top veertig!  1 juli 2007 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R.

Op 6 januari komt Fouradi opnieuw met een hitsingle. Deze single is samen met musicalster Kim Lian. De single heet Gemengde gevoelens en de clip is nu al meer dan 180.000 keer bekeken op youtube. Op 27

januari is het debuutalbum van Fouradi dan ook een feit. Het langverwachte album van Fouradi ligt vanaf 30 januari in de

winkels.

Het album ‘De Favoriete Schoonzoons’ bevat een mix van pop, urban, latin-house en club muziek.

Fouradi heeft niet stilgezeten!

Op 16 juni 2009 komt de nieuwe single ‘ gefocust’ van Fouradi uit. Het nummer drijft voort op het concept waar de heren eerder mee scoorden: pakkende raps en vette beats gecombineerd tot een aanstekelijk geheel. Opvallend aan dit nummer is echter dat het niet is gereleased op het oude stekkie van platenmaatschappij Walboomers, maar geheel onder eigen beheer is uitgebracht en de eerste productie ervan klinkt zeker niet verkeerd. “Gefocust” is een lekkere knaller voor in de zomer en een prima voorproefje op het nieuwe album van Fouradi.

In België zijn de luisteraars MNM grote fan van deze single van Fouradi. Het is dan ook een feit dat Fouradi op 24 september 2009 op nummer 1 staat van de MNM top 50!

Naast hun muzikale talent laten de broers Fouradi ook nog eens zien dat zij kunnen presenteren want vanaf februari 2009 zijn zij de twee nieuwe presentatoren van het kinderprogramma “ Proefdier” van Villa Achterwerk. En hoe kan het ook anders Fouradi is gevraagd voor alweer het tweede seizoen van dit programma, daarnaast zijn zij druk bezig met de voorbereidingen van nog een leuk en spannend kinderprogramma….wat dit wordt houden wij nog even geheim…….!

Zoals elk ander artiest heeft Fouradi 1 wens en dat is een nummer 1 hit scoren in de top 40. Fouradi heeft  grote plannen voor de toekomst, dus je zal ongetwijfeld veel van ze horen.
Fouradi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fouradi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fouradi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fouradi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fouradi en de eventuele overige kosten om een optreden van Fouradi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fouradi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fouradi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fouradi checken, een gratis optie plaatsen op Fouradi en de boeking(en) van Fouradi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fouradi, BOEKINGSBUREAU Fouradi, BOEKINGSBURO Fouradi, ENTERTAINMENTBUREAU Fouradi, ENTERTAINMENTBURO Fouradi, ARTIESTENBUREAU Fouradi, BOEKINGSKANTOOR Fouradi, IMPRESARIAAT Fouradi, MUZIEKBURO Fouradi, MUZIEKBUREAU Fouradi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fouradi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fouradi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fouradi.

 

Offerte Fouradi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag