Fons de Poel boeken

Eigenschappen Fons de Poel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Fons de Poel boeken?

Fons de Poel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fons de Poel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fons de Poel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fons de Poel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fons de Poel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fons de Poel

Biografie Fons de Poel

Na een aantal jaren als schrijvend journalist te hebben gewerkt voor ‘De Gelderlander’ en het ‘Nijmeegs Dagblad’ maakte Fons de Poel in 1982 de overstap naar de televisiejournalistiek. Hij begon als verslaggever bij de KRO voor de rubrieken ‘Brandpunt’ en ‘Reporter’. Begin jaren ’90 werd hij eindredacteur en presentator van deze programma’s. Hij is één van de grondleggers van het actualiteitenprogramma ‘Netwerk’, dat van 2004 tot 2010 te zien was bij de Publieke Omroep.

Tegenwoordig maakt De Poel onder meer uitzendingen voor ‘Profiel’ van de KRO, een biografieënprogramma.  Daarnaast is hij gespreksleider van ‘Het gesprek op zondag’, waarin politici, journalisten en anderen debatteren over de onderwerpen uit de actualiteit. Ook maakt hij reportages voor het programma ‘Brandpunt’ volgens het nieuwe format en heeft een column in ‘De Pers’ en ‘KRO Magazine’.

Scherpzinnig en betrokken
De Poel staat bekend als kwaliteitsjournalist, en wordt als dagvoorzitter en discussieleider tijdens symposia en congressen geroemd om zijn scherpzinnigheid en oprechte betrokkenheid. Met meer dan 30 jaar ervaring behoort hij tot de top van Nederland op zijn vakgebied.

Fons de Poel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fons de Poel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fons de Poel en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fons de Poel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fons de Poel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Copyright foto: ANP

Offerte Fons de Poel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag