Floortje Dessing

Eigenschappen Floortje Dessing boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Floortje Dessing boeken?

Floortje Dessing boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floortje Dessing.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floortje Dessing.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floortje Dessing ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floortje Dessing plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Floortje Dessing

Floortje begon haar carrière al vroeg bij Veronica. Radio was het eerste medium waar ze zich in bekwaamde. Na zowel de presentatie als de productie van verschillende radioprogramma’s maakte Floortje de overstap naar televisie. Ze verwierf vooral bekendheid met de jongerenprogramma’s ‘Trexx TV’ en ‘Now TV’. Vanaf 1994 kwam ze als producer in vaste dienst bij Veronica.  Hierna raakte de carrière van Floortje in een stroomversnelling. Via omroepwerkzaamheden voor Veronica en de presentatie van onder meer de jaarlijkse ‘Camel Trophy’, begon Floortje aan haar eerste reisprogramma’s. Deze reisprogramma’s produceert ze zelf in samenwerking met Yorin. Met Dessing Productions timmert deze veelzijdige dame hard aan de weg. Ook is ze ambassadrice voor ‘Max Havelaar’ en, sinds 1 januari 2005, voor ‘het Rode Kruis’.  De afgelopen jaren is Floortje voor haar werk een flink aantal maanden per jaar op pad geweest. Begin juni 2004 kwam haar eerste boek uit. In ‘100 wereldplekken die je gezien moet hebben’ beschrijft ze de meest bijzondere plekken op aarde. Naast het harde werken vindt ze gelukkig nog genoeg tijd voor haar hobby’s: ‘Australië’, elke cent besteden aan reizen en midden in de nacht plaatjes draaien’. De veelzijdige Floortje Dessing is dit jaar weer opnieuw aan het reizen voor RTL 5. En dat gaat haar gemakkelijk af, want deze stoere meid heeft al zo’n beetje de hele wereld gezien, maar kan er geen genoeg van krijgen.  

Floortje Dessing boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floortje Dessing.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floortje Dessing, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floortje Dessing en de eventuele overige kosten om een optreden van Floortje Dessing mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floortje Dessing.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Floortje Dessing. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Floortje Dessing checken, een gratis optie plaatsen op Floortje Dessing en de boeking(en) van Floortje Dessing voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Floortje Dessing, BOEKINGSBUREAU Floortje Dessing, BOEKINGSBURO Floortje Dessing, ENTERTAINMENTBUREAU Floortje Dessing, ENTERTAINMENTBURO Floortje Dessing, ARTIESTENBUREAU Floortje Dessing, BOEKINGSKANTOOR Floortje Dessing, IMPRESARIAAT Floortje Dessing, MUZIEKBURO Floortje Dessing, MUZIEKBUREAU Floortje Dessing, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Floortje Dessing, ARTIESTENBOEKINGSBURO Floortje Dessing, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Floortje Dessing.

 

Offerte Floortje Dessing aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag