EenhoornJoost

Eigenschappen Eenhoornjoost boeken

Prijs
v.a. 8.500
Tijdsduur
In overleg

Eenhoornjoost boeken?

Eenhoornjoost boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eenhoornjoost.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eenhoornjoost.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eenhoornjoost ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eenhoornjoost plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eenhoornjoost

Extra informatie Eenhoornjoost

Joost Klein (Eenhoornjoost) is de verpersoonlijking van een kunstenaar op YouTube. Er zijn weinig makers die zo’n eigen wereld creëren op online kanalen. Joost is een authentieke entertainer die zowel in de digitale als de fysieke wereld mensen mensen weet te raken en vermaken. Momenteel is hij druk met zijn Hip Hop Project (een samenwerking met Noah’s Ark) en een boek genaamd “WEES jezelf!”.

Joost is onderdeel van het nieuwste feestteam van Nederland: “Team Savage”. Een volwaardige act met 2 MC’s, 1 DJ, 1 filmer en diverse gastperformances. Team Savage zet iedere club op z’n kop!

Boek deze Maker als:
Team Savage | Presentator | MC/Spoken Word
Spreker | Inspirator | Meet & Greet

Eenhoornjoost en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Eenhoornjoost boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eenhoornjoost. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eenhoornjoost, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Eenhoornjoost inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eenhoornjoost.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Eenhoornjoost aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag