Dzifa Kusenuh boeken

Eigenschappen Dzifa Kusenuh boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dzifa Kusenuh boeken?

Dzifa Kusenuh boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dzifa Kusenuh.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dzifa Kusenuh.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dzifa Kusenuh ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dzifa Kusenuh plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dzifa Kusenuh

Na jaren trouw lid te zijn van het testteam in het EO-programma “Checkpoint”, kreeg Dzifa de smaak van het presenteren te pakken. Ze maakt voor verschillende opdrachtgevers online video’s en in 2018 was Dzifa één van de gastpresentatoren van het populaire jeugdprogramma Zapplive.

Naast presenteren timmert Dzifa ook hard aan de weg als actrice. Zo was ze onder andere te zien in “Spangas op vakantie”, de telefilm “Gelukszoekers”  en de korte film “Van Mars en Venus”. Laatstgenoemde is een film van Kevin Kok die op het Nederlands Film Festival draaide en vervolgens op veel internationale filmfestivals te zien was.

Momenteel is Dzifa een van de vaste presentatoren van het BNN-programma “Drugslab” en presenteert ze voor het Youtube-platform “#FIRST”. Najaar 2018 is Dzifa te zien in het tweede seizoen van “De Slet van 6VWO”, deze serie is een initiatief van de NPO.

Dzifa Kusenuh boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dzifa Kusenuh, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dzifa Kusenuh en de eventuele overige kosten om een optreden van Dzifa Kusenuh mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dzifa Kusenuh.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dzifa Kusenuh. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dzifa Kusenuh aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag