Duncan Stutterheim boeken

Eigenschappen Duncan Stutterheim boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Duncan Stutterheim boeken?

Duncan Stutterheim boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Duncan Stutterheim.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Duncan Stutterheim.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Duncan Stutterheim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Duncan Stutterheim plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Duncan Stutterheim

Biografie Duncan Stutterheim

Duncan Stutterheim wordt in 1971 geboren in Purmerend. Als zoon van captain of industry Cor Stutterheim (CEO van CMG, later opgegaan in Logica) blijkt het ondernemersbloed al op jonge leeftijd door zijn aderen te stromen. Op achttienjarige leeftijd start hij als middelbare scholier een serieus koeriersbedrijf.

Zijn ware passie ligt echter bij muziek en feesten. In 1992 begint hij samen met broer Miles met het organiseren van housefeesten. Dat wordt meteen een succes. Het eerste event The Final Exam vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en trekt 12.000 man publiek. Aan bedrijven die hem boeken als spreker voor een lezing kan hij boeiend vertellen over deze succesvolle beginjaren als ondernemer.

Hij is bekend als medeoprichter van het legendarische ID&T en winnaar van de prestigieuze IJ-prijs van de gemeente Amsterdam. Duncan Stutterheim is een uiterst succesvol Nederlands ondernemer die zijn bedrijf naar grote hoogten stuwde en graag maatschappelijk onderneemt. Vanwege zijn brede kennis en expertise willen tal van bedrijven hem inhuren als spreker voor een lezing.

Na het eerste succesvolle feest volgen nog vele andere. Uiteindelijk resulteren zijn inspanningen in ID&T; Nederlands grootste organisator van dance-events en tevens platenlabel, horecaonderneming en mediabedrijf. De meeste bekendheid geniet de organisatie van feesten als Thunderdome (hardcore gabber evenementen), Mystery Land (’s werelds oudste elektronische muziekfestival) en Sensation (sinds 2005 ook internationaal een doorslaand succes).

In 2009 geeft Duncan Stutterheim, getrouwd en vader van drie dochters, de dagelijkse leiding van zijn bedrijf uit handen. Hij ontwikkelt en bedenkt vanaf dat moment vooral nog nieuwe concepten. Met het wereldwijde succes van Nederlandse DJ’s trekt ID&T naar de Verenigde Staten om de explosief groeiende markt aldaar te veroveren. Het Amerikaanse SFX Entertainment blijkt de gewenste sterke partner en in 2013 neemt dit bedrijf ID&T volledig over.

Duncan Stutterheim inhuren als spreker voor een lezing

Voor Duncan Stutterheim betekent de verkoop van zijn bedrijf de afsluiting van een succesvolle maar woelige periode. Hij besluit zich te gaan richten op zijn andere ondernemersideeën en neemt afscheid van eventorganisatie. Dit resulteert in 2014 in de oprichting van Nachtlab, een creatieve werkplaats en populaire broedplaats voor elektronische muziek.

Ook krijgt hij rond deze tijd steeds vaker aanvragen van bedrijven die hem willen boeken als spreker voor een lezing. In het bijzonder benieuwd zijn zij naar zijn ondernemersvisie, die gedurende de jaren telkens weer succesvol blijkt en aan de basis ligt van vele innovatieve en creatieve concepten. De rasondernemer gaat in op meerdere verzoeken en zijn optredens worden met veel lof ontvangen.

Duncan Stutterheim boeken voor een interview

De laatste jaren geniet Duncan Stutterheim vooral bekendheid vanwege zijn maatschappelijk ondernemerschap. Naast initiatiefnemer van Nachtlab, is hij ook medeoprichter van de A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam-Noord en drijvende kracht achter drie goedlopende restaurants, een nachtclub en een hotel.

Recent werd hij mede-eigenaar van de Westergasfabriek, een stadspark met historische fabrieksgebouwen waar culturele en recreationele evenementen plaatsvinden. Hij hield het terrein hiermee uit handen van een groep buitenlandse investeerders. Daarnaast is hij bestuurslid van de Sportraad, Adam 750 en RCO (Concertgebouw).

Duncan Stutterheim boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Duncan Stutterheim, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Duncan Stutterheim en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Duncan Stutterheim.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Duncan Stutterheim. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Duncan Stutterheim aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag