Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Peter Paul de Vries boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Peter Paul de Vries boeken?

drs. Peter Paul de Vries boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Peter Paul de Vries.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Peter Paul de Vries.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Peter Paul de Vries ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Peter Paul de Vries plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Peter Paul de Vries

Voormalig directeur Vereniging van Effectenbezitters (VEB)

Drs. Peter Paul de Vries is groot aandeelhouder en bestuursvoorzitter van Value8 en heeft uitgebreide ervaring op het gebied van beursgenoteerde ondernemingen.

Peter Paul de Vries studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1985-1991). Van oktober 1989 tot en met oktober 2007 was hij werkzaam bij de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), waarvan de laatste 12 jaar als directeur. In die positie heeft hij uitgebreide en relevante ervaring en kennis opgedaan op het gebied van beoordeling en monitoring van beursgenoteerde bedrijven, corporate governance, investor-relations en fusie – en overnames. Daarnaast heeft hij zich ingespannen om de positie van de Nederlandse aandeelhouder te versterken.

Als directeur van de Vereniging van Effectenbezitters heeft Peter Paul de Vries tevens een uitgebreid netwerk opgebouwd in het bedrijfsleven en met name de financiële sector. Peter Paul de Vries was kernlid van de Commissie Tabaksblat (2003-2004) en voorzitter van de pan-Europese organisatie van aandeelhoudersverenigingen Euroshareholders (2005-2009). Op dit moment is Peter Paul de Vries naast zijn rol binnen Value8 ook lid van het Market Participants Panel van de pan-Europese beurstoezichtorganisatie CESR, lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting CRC en de Stichting Juliana Kinderziekenhuis.

Peter Paul de Vries is een veelgevraagd spreker op met name economische thema’s.

drs. Peter Paul de Vries boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Peter Paul de Vries.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Peter Paul de Vries, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Peter Paul de Vries en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Peter Paul de Vries mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Peter Paul de Vries.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Peter Paul de Vries. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Peter Paul de Vries checken, een gratis optie plaatsen op drs. Peter Paul de Vries en de boeking(en) van drs. Peter Paul de Vries voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Peter Paul de Vries, BOEKINGSBUREAU drs. Peter Paul de Vries, BOEKINGSBURO drs. Peter Paul de Vries, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Peter Paul de Vries, ENTERTAINMENTBURO drs. Peter Paul de Vries, ARTIESTENBUREAU drs. Peter Paul de Vries, BOEKINGSKANTOOR drs. Peter Paul de Vries, IMPRESARIAAT drs. Peter Paul de Vries, MUZIEKBURO drs. Peter Paul de Vries, MUZIEKBUREAU drs. Peter Paul de Vries, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Peter Paul de Vries, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Peter Paul de Vries, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Peter Paul de Vries.

 

Offerte drs. Peter Paul de Vries aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag