Eigenschappen drs. Klaus van den Berg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Klaus van den Berg boeken?

drs. Klaus van den Berg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Klaus van den Berg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Klaus van den Berg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Klaus van den Berg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Klaus van den Berg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Klaus van den Berg

Marktonderzoeker en Strategisch Trendwatcher
Klaus van den Berg (1967) is afgestudeerd politicoloog in de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1991 is hij werkzaam in marktonderzoek, strategie en trends voor bedrijven, overheden, NGO’s en goede doelen in Nederland en daarbuiten. Hij heeft gepubliceerd in toonaangevende tijdschriften als Avenue, Blvd., DutcH en L’Officiel Hommes NL.  Als trendwatcher en presentator verscheen hij op RTV in Nederland, Engeland (BBC) en Zwitserland.Zijn nieuwe trendpresentatie behandelt de huidige trends en toekomstige ontwikkelingen van de Nederlandse informatiesamenleving, afgekort als de iSamenleving, zoals door hem onderzocht in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken Koninkrijksrelaties. Zijn werkdocument ‘De (r)evolutie van de iSamenleving’ is gepubliceerd op www.rijksoverheid.nl. Naast deze maatschappelijke megatrends lanceert hij tevens zijn meest recente trendhypothese in de vorm van een visuele reis langs trendsetters en hipsters in West-Europa.  In april 2012 is deze nieuwe trendpresentatie in première gegaan aan de Marketing Strategie Tafel van de Koninklijke Industrieele Groote Club Amsterdam (IGC). Hierbij was een geselecteerd publiek van honderd gasten van alle generaties aanwezig. Het aanwezige publiek is interactief betrokken tijdens de trendlezing (1 uur) en tijdens het daaropvolgende diner (1 uur). De sfeer en de reacties waren zeer positief.Een korte versie heeft hij later ook gepresenteerd tijdens de retail-bijeenkomst ‘Trends, insights winkels van morgen’ in Hilversum. Op 19 juni 2012 heeft hij de sessie ‘Kwalitatieve onderzoekers: Trendwatchers of trendonderzoekers: de delicate balans tussen intuïtie en expertise’ afgesloten met een specifieke versie van zijn trendpresentatie voor zijn vakgenoten van de MOA, ‘center for information based decision making marketing research’. 

drs. Klaus van den Berg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Klaus van den Berg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Klaus van den Berg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Klaus van den Berg en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Klaus van den Berg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Klaus van den Berg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Klaus van den Berg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Klaus van den Berg checken, een gratis optie plaatsen op drs. Klaus van den Berg en de boeking(en) van drs. Klaus van den Berg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Klaus van den Berg, BOEKINGSBUREAU drs. Klaus van den Berg, BOEKINGSBURO drs. Klaus van den Berg, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Klaus van den Berg, ENTERTAINMENTBURO drs. Klaus van den Berg, ARTIESTENBUREAU drs. Klaus van den Berg, BOEKINGSKANTOOR drs. Klaus van den Berg, IMPRESARIAAT drs. Klaus van den Berg, MUZIEKBURO drs. Klaus van den Berg, MUZIEKBUREAU drs. Klaus van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Klaus van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Klaus van den Berg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Klaus van den Berg.

 

Offerte drs. Klaus van den Berg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag