Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Jack de Vries boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Jack de Vries boeken?

drs. Jack de Vries boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Jack de Vries.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Jack de Vries.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Jack de Vries ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Jack de Vries plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Jack de Vries

Politiek strateeg positioneert nu bedrijven en instellingen

Jack de Vries, die als beroepsmilitair voorlichter en journalist is geweest bij de Koninklijke Landmacht, staat bekend om zijn strategische kennis. Met name van de media. Die kwaliteit is hem goed van pas gekomen als staatssecretaris van Defensie in het kabinet Balkenende IV (2007-2010), maar eerder al als voorlichter van de CDA-fractie, persoonlijk politiek adviseur van Jan-Peter Balkenende en campagneleider van zijn partij bij de verkiezingen van 2006. Als staatssecretaris was hij onder meer verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van Defensie en de materieelvoorziening. Hij presenteerde in 2008 een actieplan om het personeelstekort aan te pakken.

De meeste bekendheid kreeg De Vries met zijn rol als CDA campagneleider voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 en later als coördinator als projectleider voor de 100 dagen tour van het kabinet Balkenende IV.

Tegenwoordig is De Vries strategisch adviseur op het gebied van communicatiestrategie, reputatiemanagent en campagnes. “Ik kan ondernemingen en instellingen met mijn expertise in de politieke marketing helpen zich te positioneren. Puttend uit mijn jarenlange ervaring kan ik hen snel en flexibel van dienst zijn”, aldus De Vries.

Jack treedt regelmatig op bij congressen en seminars. Ook verzorgt hij gastcolleges en treedt op als commentator in mediarubrieken. Naast zijn werk is hij als reserve officier actief voor CIMIC. Ontspanning vindt hij op het drumstel.

drs. Jack de Vries boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Jack de Vries.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Jack de Vries, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Jack de Vries en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Jack de Vries mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Jack de Vries.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Jack de Vries. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Jack de Vries checken, een gratis optie plaatsen op drs. Jack de Vries en de boeking(en) van drs. Jack de Vries voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Jack de Vries, BOEKINGSBUREAU drs. Jack de Vries, BOEKINGSBURO drs. Jack de Vries, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Jack de Vries, ENTERTAINMENTBURO drs. Jack de Vries, ARTIESTENBUREAU drs. Jack de Vries, BOEKINGSKANTOOR drs. Jack de Vries, IMPRESARIAAT drs. Jack de Vries, MUZIEKBURO drs. Jack de Vries, MUZIEKBUREAU drs. Jack de Vries, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Jack de Vries, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Jack de Vries, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Jack de Vries.

 

Offerte drs. Jack de Vries aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag