Eigenschappen dr. Mathijs Bouman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Mathijs Bouman boeken?

dr. Mathijs Bouman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Mathijs Bouman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Mathijs Bouman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Mathijs Bouman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Mathijs Bouman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Mathijs Bouman

Econoom en journalist
Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad, beurscommentator bij RTL-Z, redacteur en commentator bij het dagelijks tv-programma Z-Today. Regelmatig is hij te zien bij De Wereld Draait Door, Nieuwsuur, Pauw, EenVandaag en andere actualiteitenprogramma’s.Mathijs Bouman geeft lezingen over de (Nederlandse) economie. Over de economische problemen, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat. Hij vertelt graag over over innovatie (robots!), de arbeidsmarkt en succesvolle Nederlandse bedrijven.Na zijn promotie in 1998 werkte Bouman als onderzoeker en docent aan de UvA, de VU en de Universiteit Leiden. Daarna ging hij de journalistiek in, o.a. als adjunct-hoofdredacteur van het zakenblad FEM Business. Tussen 2003 en 2005 werkte Bouman bij de Nederlandsche Bank.In 2006 verscheen zijn boek ‘Hollandse Overmoed — Hoe de beste economie van de wereld ontspoorde’. Een jaar later was hij betrokken bij de vertaling van Alan Greenspans biografie ‘Een Turbulente Tijd’. In 2009 en 2011 werkte hij met Coen Teulings, directeur van het Centraal Planbureau, aan een boek over de kredietcrisis, getiteld ‘De Grote Recessie’ en een boek over de eurocrisis, ‘Europa in Crisis’.In 2010 verscheen van zijn hand ‘De Elektrische Spijkerbroek en andere avonturen in de economie’, een boek vol aanstekelijke verhalen over de rafelranden van de economische wetenschap.In 2013 won Bouman de ‘Gouden Stier’ voor beste financieel commentator. Volgens de website PeerReach is hij, in de categorie ‘Finance’, de meest invloedrijke twitteraar van Nederland. Op de Twitter Top-100 van de Volkskrant staat hij op #23.

dr. Mathijs Bouman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Mathijs Bouman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Mathijs Bouman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Mathijs Bouman en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Mathijs Bouman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Mathijs Bouman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Mathijs Bouman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Mathijs Bouman checken, een gratis optie plaatsen op dr. Mathijs Bouman en de boeking(en) van dr. Mathijs Bouman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Mathijs Bouman, BOEKINGSBUREAU dr. Mathijs Bouman, BOEKINGSBURO dr. Mathijs Bouman, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Mathijs Bouman, ENTERTAINMENTBURO dr. Mathijs Bouman, ARTIESTENBUREAU dr. Mathijs Bouman, BOEKINGSKANTOOR dr. Mathijs Bouman, IMPRESARIAAT dr. Mathijs Bouman, MUZIEKBURO dr. Mathijs Bouman, MUZIEKBUREAU dr. Mathijs Bouman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Mathijs Bouman, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Mathijs Bouman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Mathijs Bouman.

Offerte dr. Mathijs Bouman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag