Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Antoinette Vietsch boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Antoinette Vietsch boeken?

dr. ir. Antoinette Vietsch boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Antoinette Vietsch.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Antoinette Vietsch.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Antoinette Vietsch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Antoinette Vietsch plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Antoinette Vietsch

Architect, deskundige gezondheidszorg en voormalig Lid Tweede Kamer

Antoinette Vietsch is architecte en bedrijfskundige en heeft zich gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij is gepromoveerd op de samenhang tussen organisatie en gebouw. Zij kan aan de hand van de plattegrond een organisatie “lezen” en problemen aangeven.

In de Tweede Kamer was zij van 2002 tot 2010 voor de CDA-fractie woordvoerder zorg en woordvoerder huisvesting/bouw. Door haar kennis uit de praktijk stelde zij bureaucratie aan de orde en zorgde zij dat overbodige regels afgeschaft werden.

Haar kennis van de zorg maakt dat zij een heldere visie heeft op de toekomst van de zorg en de mogelijkheden op besparing.

In de Tweede Kamer was zij voorzitter van de Contactgroep Groot-Brittanië en lid van de Commissie Verzoekschriften. Ook zat zij regelmatig vergaderingen voor van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Voordat Antoinette Vietsch lid werd van de Tweede Kamer, werkte zij als consultant en bouwde en reorganiseerde zij ziekenhuizen. Ook werkte zij als gastdocente bij de Medical Architecture Research Unit in Londen en beoordeelde zij bij het College voor Ziekenhuis-voorzieningen de bouwplannen van Nederlandse ziekenhuizen namens de overheid.

De politiek leerde zij kennen als lid van de Raad voor Post en Telecommunicatie bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en als lid van de Wachtlijstbrigade van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport die tot taak had een einde te maken aan de wacht-lijsten in de ouderenzorg.

Bestuurlijke ervaring deed zij op als lid van de Raad van Advies van de FENAC, de Federatie Nederlandse Audiologische Centra en als lid van raden van Toezich van Medisch Centrum Haaglanden en de zorginstellingen Saffier. Ook was zij voorzitter van een ondernemingsraad.

Binnen het CDA heeft zij verschillende bestuursfuncties gehad. Als voorzitter van het CDA Utrecht wist zij de afdeling te revitaliseren en te maken tot een invloedrijke afdeling.

Antoinette Vietsch schreef diverse artikelen in vaktijdschriften en hield lezingen op (internationale) congressen. Als afscheidscadeau bij de Tweede Kamer schreef “Quote 208, uit de verpleeghuiswereld”, met citataten uit verpleeghuizen. In dit boek stelt zij de kwaliteit van zorg aan de orde.

Na haar Kamerlidmaatschap heeft zij haar vak van consultant weer opgepakt en heeft ze AVI research en consultancy opgericht.

dr. ir. Antoinette Vietsch boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Antoinette Vietsch.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Antoinette Vietsch, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Antoinette Vietsch en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Antoinette Vietsch mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Antoinette Vietsch.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Antoinette Vietsch. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Antoinette Vietsch checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Antoinette Vietsch en de boeking(en) van dr. ir. Antoinette Vietsch voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Antoinette Vietsch, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Antoinette Vietsch, BOEKINGSBURO dr. ir. Antoinette Vietsch, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Antoinette Vietsch, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Antoinette Vietsch, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Antoinette Vietsch, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Antoinette Vietsch, IMPRESARIAAT dr. ir. Antoinette Vietsch, MUZIEKBURO dr. ir. Antoinette Vietsch, MUZIEKBUREAU dr. ir. Antoinette Vietsch, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Antoinette Vietsch, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Antoinette Vietsch, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Antoinette Vietsch.

 

Offerte dr. ir. Antoinette Vietsch aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag