Eigenschappen Dolf Jansen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dolf Jansen boeken?

Dolf Jansen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dolf Jansen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dolf Jansen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dolf Jansen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dolf Jansen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dolf Jansen

Extra informatie Dolf Jansen

Dolf Jansen boeken als spreker
Cabaretier en fanatiek hardloper

Hardlopen is al meer dan dertig jaar een grote inspiratiebron voor Dolf Jansen. Hij gebruikt het als metafoor in zijn conferences, presentaties en dagvoorzitterschappen. Als o.a. cabaretier en radiopresentator heeft hij een bijzondere kijk op vele onderwerpen binnen het bedrijfsleven.
Inzetbaarheid

Dolf Jansen is maatschappelijk kritisch en breed geïnteresseerd. Als dagvoorzitter krijgt hij het liefst veel vrijheid, zodat hij kan inhaken op de actualiteit, het onderwerp en eerdere uitspraken. Met zijn grote improvisatietalent en scherpe humor praat hij gevat het evenement aan elkaar. Daarnaast geeft hij zelf ook presentaties. Over diverse onderwerpen, altijd op maat.
Biografie

Dolf Jansen start op zijn vijftiende levensjaar met hardlopen. Een aankomende sportdag en een artikel dat hij leest over gezond leven motiveert hem om te beginnen. Een jaar later loopt hij zes keer per week intensief hard. Dan begint hij te merken dat hij misschien wel meer dan een gemiddeld goede marathonloper kan worden. Begin 1984 loopt hij een marathon in 3.04 uur, maar een jaar later al in 2.28 uur. Bij een atletiekvereniging in Amsterdam onmoet hij Hans Sibbel, met wie hij ’iets leuks’ doet op een feestje. Het wordt een groot succes. Ze besluiten samen verder te gaan op het podium en hun materiaal uit te breiden. Met een gedeelde passie voor sport vormen ze een goed duo en winnen ze als ’Lebbis en Jansen’ in 1989 het Leids cabaretfestival. Hierop volgen grote cabaretshows en een reeks succesvolle oudejaarsconferences. Na jarenlang succesvol met Hans Sibbel te hebben samengewerkt gaat het duo in goed overleg in 2007 uit elkaar. Sindsdien speelt Dolf Jansen solovoorstellingen in het theater. Daarnaast is hij al sinds 1993 presentator van het radioprogramma ’Spijkers met Koppen’ op radio 2. Dolf Jansen: ‘Eigenlijk heb ik nooit een baan gehad. Een echte baan. Wat dat betreft ben ik net een topsporter’.

Dolf Jansen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dolf Jansen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dolf Jansen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dolf Jansen en de eventuele overige kosten om een optreden van Dolf Jansen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dolf Jansen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dolf Jansen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dolf Jansen checken, een gratis optie plaatsen op Dolf Jansen en de boeking(en) van Dolf Jansen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dolf Jansen, BOEKINGSBUREAU Dolf Jansen, BOEKINGSBURO Dolf Jansen, ENTERTAINMENTBUREAU Dolf Jansen, ENTERTAINMENTBURO Dolf Jansen, ARTIESTENBUREAU Dolf Jansen, BOEKINGSKANTOOR Dolf Jansen, IMPRESARIAAT Dolf Jansen, MUZIEKBURO Dolf Jansen, MUZIEKBUREAU Dolf Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dolf Jansen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dolf Jansen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dolf Jansen.

Offerte Dolf Jansen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag