Dick Berlijn boeken

Eigenschappen Dick Berlijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dick Berlijn boeken?

Dick Berlijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dick Berlijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dick Berlijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dick Berlijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dick Berlijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dick Berlijn

Biografie Dick Berlijn

Cyber security, openbare orde en veiligheid, leiderschapsvraagstukken. Het zijn thema’s die spreker Dick Berlijn nauw aan het hart gaan. De bekende generaal buiten dienst der Nederlandse strijdkrachten volgt de actualiteit op de voet en weet zijn expertise in genoemde onderwerpen als spreker met passie voor het voetlicht te brengen. U kunt Berlijn ook inhuren als presentator of dagvoorzitter.

Met kennis van zaken en een directe, aansprekende stijl als spreker voegt oud-militair Dick Berlijn waarde toe aan uw congres, seminar of andere bedrijfsmatige bijeenkomst. Hij bereidt zijn lezingen en presentaties minutieus voor en legt gemakkelijk verbindingen met kleine en grote gezelschappen. Zijn kennis en overtuigingskracht maken dat bedrijven en organisaties hem graag als spreker inhuren.

Ook u kunt Dick Berlijn inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ons Quality Bookings team is u graag van dienst met informatie over zijn beschikbaarheid en mogelijkheden. Ook bieden wij support bij het eventuele voorbereidingstraject. Bedrijven die eerder besloten de generaal buiten dienst te boeken voor hun bijeenkomst, zijn vol lof.

Dick Berlijn (1950) is een telg uit een luchtmachtfamilie. Zijn vader, die jachtvlieger en commandant van het Commando Tactische Luchtstrijdkrachten van de Luchtmacht was, strekte hem tot voorbeeld. Berlijn genoot zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Zijn opleiding tot militair vliegenier rondde hij in 1975 af in Canada. Ook doorliep hij een opleiding tot wapeninstructeur.

Dick Berlijn staat in de boeken als excellent leider

Dick Berlijn maakt een indrukwekkende loopbaan bij defensie, die begint als Operationeel Officier en Hoofd van de Transitie en Conversie Afdeling op vliegbasis Leeuwarden. Hij heeft ingrijpende en succesvolle transities in de boeken staan. In Denemarken is Berlijn enige tijd actief als trainer en instructeur. In 1988 stapt hij over naar het Commando Tactische Luchtstrijdkrachten.

Als geboren leider doorloopt Berlijn diverse stevige opleidingen en voert het commando over uiteenlopende militaire vliegbases en operaties. In 1993 houdt hij als eerste commandant toezicht op het vliegverbod boven Servië. Hij speelt een rol bij diverse UNIFIL-operaties en dient in de Afghaanse oorlog. Al deze ervaringen brengt de oud-militair mee als spreker of dagvoorzitter.

Spreker over cybersecurity

Van oorlog in real life naar oorlog in cyberspace. Het lijkt een grote stap, maar dat is het absoluut niet. Want de echte oorlog wordt allang niet meer alleen gevoerd met mitrailleurs, kernwapens en tanks, weet Dick Berlijn. Of we in oorlog zijn? “Een lastige vraag”, zegt Dick Berlijn, cybersecurity expert. “Dat hangt ervan af wat je onder oorlog verstaat.” Volgens de voormalig Commandant der Strijdkrachten is het antwoord in de klassieke zin van het woord oorlog een duidelijk nee. We zijn niet letterlijk in oorlog, land tegen land. “Maar dat betekent niet dat cybercrime niet heel veel schade aanricht. En dat betekent ook niet dat er geen landen zijn die andere landen aanvallen. Er zijn staten die heimelijke acties uitvoeren die het functioneren van andere landen ondermijnen. En dat zorgt voor heel veel problemen.”

Dick Berlijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dick Berlijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dick Berlijn en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dick Berlijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dick Berlijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dick Berlijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag