Def Rhymz

Eigenschappen Def Rhymz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Def Rhymz boeken?

Def Rhymz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Def Rhymz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Def Rhymz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Def Rhymz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Def Rhymz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Def Rhymz

Extra informatie Def Rhymz

Biografie Def Rhymz
Als je Def Rhymz op de bühne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en ….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk.

“Lauwer dan lauw water, zieker dan een ziekenhuis, toffer dan een toffee, maffer dan de maffia, koeler dan een koelkast en beter dan Beethoven!”.

Deze ras-echte entertainer weet het publiek, in goede en in slechte tijden, altijd te vermaken.

Op zestienjarige leeftijd won Def Rhymz het Nederlands Kampioenschap Rappen, waardoor hij tot de eerste generatie Nederlandse rappers behoort. “Zeg nou eerlijk; wie kent ‘Doekoe’ en ‘Schudden met je kont’ nou niet?” zegt Def lacherig met zelfs een tikkeltje arrogantie. En terecht! Hij heeft maar liefst drie TMF-awards gewonnen, een Hitkrant-award, een Break-Out!-award en zes keer in de Top10 gestaan, waarvan drie nummer 1 hits, en daarmee bekende artiesten waaronder Marco Borsato van de troon geslagen. Als er iemand weet hoe hij een feestje moet bouwen, dan is Def het wel.

Op bekende festivals zoals Noorderslag, Lowlands en Pinkpop weet hij duizenden mensen aan het springen te krijgen. Echter treed Def het liefste op voor een schaars publiek, dit vind hij spannender. Def staat bekend om zijn energieke, levendige uitstraling. “De mens denkt te veel na en vergeet echt te leven!” aldus Def Rhymz.

Uiteraard vragen wij ons af waar Def Rhymz al die tijd geweest is? “Ik had er even genoeg van”. Voornamelijk zijn fans en omgeving hebben Def geїnspireerd om nog harder terug te komen dan ooit. Wij hebben Def gemist, maar hij is weer terug van nooit weggeweest en klaar voor een feestje!
Def Rhymz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Def Rhymz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Def Rhymz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Def Rhymz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Def Rhymz en de eventuele overige kosten om een optreden van Def Rhymz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Def Rhymz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Def Rhymz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Def Rhymz checken, een gratis optie plaatsen op Def Rhymz en de boeking(en) van Def Rhymz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Def Rhymz, BOEKINGSBUREAU Def Rhymz, BOEKINGSBURO Def Rhymz, ENTERTAINMENTBUREAU Def Rhymz, ENTERTAINMENTBURO Def Rhymz, ARTIESTENBUREAU Def Rhymz, BOEKINGSKANTOOR Def Rhymz, IMPRESARIAAT Def Rhymz, MUZIEKBURO Def Rhymz, MUZIEKBUREAU Def Rhymz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Def Rhymz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Def Rhymz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Def Rhymz.

 

Offerte Def Rhymz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag