Cor Molenaar boeken

Eigenschappen Cor Molenaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Cor Molenaar boeken?

Cor Molenaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cor Molenaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cor Molenaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cor Molenaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cor Molenaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Cor Molenaar

Internet, algoritmes en netwerken hebben een grote impact op hoe we zaken gaan doen. Concurreren op basis van product of prijs is met giganten als Amazon.com, Aliexpress.com, AirBnB nauwelijks meer aan de orde. Ook bestaande supplychains zullen imploderen onder druk van platformen en directe netwerk relaties. Iedere schakel moet opnieuw zijn toegevoegde waarde bepalen.

Oude concurrentie methodieken werken niet meer, nieuwe blijken wel effectief: algoritmes, multisided platformen, machinelearning, netwerken en klantinteractie. Hoe kunt u in de toekomst nog concurreren is een uitdaging voor iedere onderneming en vraagt om specifieke inzichten. In een zeer gerichte workshop wordt ingegaan op de mogelijkheden, maar ook op de realisatie: Van visie tot realisatie. De basis zal het boek zijn: Einde concurrentie?

Hoe concurreren in de platformeconomie. 

Bij de visie wordt een brug geslagen tussen internet en de fysieke wereld en worden belangrijke inzichten gedeeld die onmisbaar zijn voor ieder bedrijf dat toekomstbestendig wil zijn. In de korte workshop van 1 dagdeel wordt daarna gediscussieerd over de mogelijkheden. Bij een hele dag wordt ’s middags gewerkt aan een beleidsplan voor alle relevante bedrijfsfuncties: Marketing, IT, organisatie, directie en finance. Bij de 2- daagse workshop wordt de tweede dag concreet de aanpak, doelen, kosten en het veranderingsplan gezamenlijk gemaakt. Op het einde van de tweedaagse workshop weet u wat de ontwikkelingen zijn, de nieuwe concurrentie-mogelijkheden en hoe u dit in uw organisatie kunt implementeren. Ook systeemkeuzen zijn dan duidelijk.

Alle workshops worden geleid door Prof Dr C.N.A. Molenaar, Hoogleraar emarketing bij RSM/ErasmusUniversiteit en directeur van het strategische adviesbureau eXQuo Consultancy. Afhankelijk van de specifieke problematiek of business concept kan hij ondersteund worden door andere experts. Dit wordt mede bepaald aan de hand van een voorgesprek.

Cor Molenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cor Molenaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cor Molenaar en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cor Molenaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cor Molenaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Cor Molenaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag