Christian Mpamo boeken

Eigenschappen Christian Mpamo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Christian Mpamo boeken?

Christian Mpamo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christian Mpamo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christian Mpamo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christian Mpamo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christian Mpamo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Christian Mpamo

Biografie Christian Mpamo

Een geboren artdirector met editorial waardige content. Op zijn sociale kanalen, instagram en blog zet hij perfecte concepten neer. Samenwerkingen met grote modehuizen is niet vreemd voor hem. Daarnaast combineert hij travel, lifestyle en fashion flawless.

Christian Mpamo en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Christian Mpamo boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christian Mpamo. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christian Mpamo, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Christian Mpamo inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christian Mpamo.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Christian Mpamo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag