Causes boeken

Eigenschappen Causes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Causes boeken?

Causes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Causes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Causes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Causes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Causes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Causes

Causes, de band die in 2015 doorbrak met de debuutsingle Teach me how to dance with you, komt op 13 oktober 2017 met een nieuwe single. De single Fall From Glory is de eerste
single van het nieuwe album dat Causes in 2018 uitbrengt. Het wordt de opvolger van het album Under bridges that you built for me uit 2016. Fall from glory is een melancholische en
sfeervolle song zoals je die van Causes gewend bent.
De Engelse singer-songwriter Rupert Blackman verhuisde van Londen naar Utrecht. Op zoek naar bandleden, hing hij in 2014 een berichtje op het prikbord van het conservatorium. Zo kwam hij in contact met gitarist Jan Schröder, drummer Simon Boeing-Messing en bassist Robert Pronk. Causes was geboren en daarna ging het razendsnel: de band scoorde een enorme hit met Teach me how to dance with you.
Sindsdien speelde Causes op festivals als Pinkpop, Lowlands, Concert At Sea en tourde veelvuldig langs uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.
Causes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Causes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Causes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Causes boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag