Carlo Boszhard

Eigenschappen Carlo Boszhard boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Carlo Boszhard boeken?

Carlo Boszhard boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carlo Boszhard.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carlo Boszhard.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carlo Boszhard ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carlo Boszhard plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Carlo Boszhard

Carlo Boszhard ken je natuurlijk vooral van het programma Telekids waarin hij samen met Irene Moors kinderen en volwassenen een ochtend lol bezorgde. De presentator heeft nog veel meer gedaan!. Figureren. Voordat Carlo Boszhard, geboren op 26 juni 1969 te Amsterdam, zelfstandig zijn eerste schreden in het televisievak zet, figureert de in Amsterdam geboren Boszhard diverse malen in een groot aantal programma’s. Pauze TV. Wanneer hij een advertentie van de AVRO onder ogen krijgt, waarin de omroep naar talent zoekt, maakt hij een video van zichzelf en stuurt die op. Dit resulteert in het verzoek van de AVRO of Carlo het jongerenprogramma Pauze TV wil presenteren. Voor diezelfde omroep maakt Boszhard de documentaire Alle Kinderen Van Bolivia en de quiz Bij Wijze Van Spreken. Telekids. Op 1 juli 1991 maakt de presentator zijn entree bij RTL 4, waar hij op onstuimige wijze debuteert. In het seizoen 1991-1992 maakt Boszhard met Irene Moors zijn opwachting als presentator van de RTL 4-show Hitbingo. Het jaar erop presenteert hij met Manon Thomas, het dagelijkse programma RTL Club. Samen met Irene Moors neemt hij de presentatie van Telekids voor zijn rekening. In dit kinderprogramma zingt, presenteert, interviewt, danst en acteert Carlo. Liefde Op Het Eerste Gezicht. In 1996 presenteert Carlo naast Telekids, de spelshow Sterrengeheimen bij RTL 4. In dit programma ontfutselt Boszhard allerlei onbekende wetenswaardigheden aan zijn beroemde gasten. Verder presenteert hij de wekelijkse dating-show Liefde Op Het Eerste Gezicht, waarin hij wekelijks zes jonge mensen aan elkaar probeert te koppelen. Tijdens de zomermaanden van 1997 en 1998 is Carlo quizmaster van de Goede Tijden, Slechte Tijden Quiz. Sinds 1998 is hij bij RTL 4 te zien met zijn amusementsshow Monte Carlo, waarin niets hem te gek is. Vijftig vrouwen. Op 2 oktober 1999 nemen Carlo en Irene afscheid van het succesvolle Telekids. Een jaar later werkt de presentator mee aan het unieke project Ja, Ik Wil Een Miljonair, waarin een miljonair uit vijftig vrouwen zijn echtgenote kiest. Een paar maanden later stortte Carlo zich opnieuw in het huwelijksgeluk met het programma Welkom Op Je Bruiloft.

Carlo Boszhard boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carlo Boszhard.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carlo Boszhard, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carlo Boszhard en de eventuele overige kosten om een optreden van Carlo Boszhard mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carlo Boszhard.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carlo Boszhard. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carlo Boszhard checken, een gratis optie plaatsen op Carlo Boszhard en de boeking(en) van Carlo Boszhard voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carlo Boszhard, BOEKINGSBUREAU Carlo Boszhard, BOEKINGSBURO Carlo Boszhard, ENTERTAINMENTBUREAU Carlo Boszhard, ENTERTAINMENTBURO Carlo Boszhard, ARTIESTENBUREAU Carlo Boszhard, BOEKINGSKANTOOR Carlo Boszhard, IMPRESARIAAT Carlo Boszhard, MUZIEKBURO Carlo Boszhard, MUZIEKBUREAU Carlo Boszhard, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carlo Boszhard, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carlo Boszhard, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carlo Boszhard.

 

Offerte Carlo Boszhard aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag