Carel Kraayenhof

Eigenschappen Carel Kraayenhof boeken

Prijs
v.a. 3.950
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Carel Kraayenhof boeken?

Carel Kraayenhof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carel Kraayenhof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carel Kraayenhof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carel Kraayenhof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carel Kraayenhof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Carel Kraayenhof

Extra informatie Carel Kraayenhof

Biografie Carel Kraayenhof
Carel Kraayenhof is een bandoneonspeler, die tijdens de kerkelijke inzegening van Willem – Alexander en Maxima grote indruk maakte met zijn bewerkte tango Adios Nonino.

Máxima wilde zelf een tango tijdens de dienst en de keuze voor Adios Nonino was gauw gemaakt. Volgens Carel Kraayenhof is het de lievelingstango van bijna alle Argentijnen, ongetwijfeld ook van haar vader. Adios Nonino betekent overigens Vaarwel vader.

Het origineel van Adios Nonino is in 1921 geschreven door Astor Piazzolla, nadat hij gehoord dat zijn vader was gestorven.

Máxima wilde een speciale bewerking van het stuk.

Uiteindelijk werd gezamenlijk gekozen voor een intro van een minuut van de bandoleon alleen, daarna drie minuten met orkest en, heel bijzonder voor dit stuk, met zang, van het Nederlands Kamerkoor. Ook het inzetten van een harp maakte deel uit van de nieuwe bewerking en wat vele harten lieten smelten was de traan de Maxima liet tijdens de tango.

Mensen gingen nadien, massaal naar de platenzaak om de tango aan te schaffen, maar die was natuurlijk niet te vinden. Uiteindelijk ging Carel Kraayenhof overstag en heeft Adios Nonino uitgebracht op single.

Carel Kraayenhof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Carel Kraayenhof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carel Kraayenhof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carel Kraayenhof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carel Kraayenhof en de eventuele overige kosten om een optreden van Carel Kraayenhof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carel Kraayenhof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carel Kraayenhof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carel Kraayenhof checken, een gratis optie plaatsen op Carel Kraayenhof en de boeking(en) van Carel Kraayenhof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carel Kraayenhof, BOEKINGSBUREAU Carel Kraayenhof, BOEKINGSBURO Carel Kraayenhof, ENTERTAINMENTBUREAU Carel Kraayenhof, ENTERTAINMENTBURO Carel Kraayenhof, ARTIESTENBUREAU Carel Kraayenhof, BOEKINGSKANTOOR Carel Kraayenhof, IMPRESARIAAT Carel Kraayenhof, MUZIEKBURO Carel Kraayenhof, MUZIEKBUREAU Carel Kraayenhof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carel Kraayenhof, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carel Kraayenhof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carel Kraayenhof.

 

Offerte Carel Kraayenhof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag