Bruno Prent boeken

Eigenschappen Bruno Prent boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Bruno Prent boeken?

Bruno Prent boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bruno Prent.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bruno Prent.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bruno Prent ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bruno Prent plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bruno Prent

Hey! Ik ben Bruno Prent. Ik ben geboren op 13 augustus 1993 in Utrecht. Nu woon ik in Amsterdam. In SpangaS speel ik Dylan King. Ik ben net als Dylan een vrijbuiter. Ik houd niet van regels, en laat mensen me niet graag vertellen hoe ik me moet gedragen of wat ik wel of niet moet doen. Ik wil het allemaal zelf bepalen! Ik ben naast acteur ook rapper.

Bruno Prent boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bruno Prent, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bruno Prent en de eventuele overige kosten om een optreden van Bruno Prent mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bruno Prent.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bruno Prent. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Bruno Prent aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag