Eigenschappen Benjamin Mosk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Benjamin Mosk boeken?

Benjamin Mosk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Benjamin Mosk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Benjamin Mosk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Benjamin Mosk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Benjamin Mosk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Benjamin Mosk

Dwarse Denker & Ontdekker; Theoretisch Natuurkundige, Data Scientist & Alumnus Nationale DenkTank
Benjamin Mosk (1985) is een dwarse denker en een ontdekker in brede zin. Hij studeerde cum laude af op de theoretische natuurkunde aan de University of Cambridge en promoveerde in 2015 aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is momenteel als onderzoeker verbonden aan Stanford University en doet onderzoek naar de fundamenten van de kwantumzwaartekracht. Ook ontving hij een Rubicon grant van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek (NWO). Zijn ontdekkingsreis gaat verder; als jonge denker nam hij deel aan de Nationale DenkTank 2013 en daarnaast begaf hij zich in de arena van nationale en internationale debattoernooien. In 2013 won hij de Max Geldens Social Innovation Award.Daarnaast is Benjamin Mosk actief als Data Scientist. In 2015 nam hij deel aan het in Londen gevestigde programma Science to Data Science (S2DS). Ook werkte hij aan een opdracht voor energieleverancier British Gas. Hoe verhouden deze verschillende manieren van denken zich tot elkaar? Hoe is het om met één been in de wetenschappelijke wereld te staan en met de ander daarbuiten? Zijn deze twee werelden wel daadwerkelijk anders en wat kunnen ze van elkaar leren? Benjamin kan vertellen over waar het denken over de fundamentele bouwstenen van het heelal en het denken over de gezondheidszorg in Nederland –het thema van de Nationale DenkTank 2013- verschillen en waar zij elkaar kunnen aanvullen.Daarnaast kan hij vanuit diverse invalshoeken naar problemen en oplossingen kijken. Binnen de Nationale DenkTank 2013 stond hij bekend om een sterk kritisch geluid in combinatie met het vermogen om met out-of-the-box oplossingen te komen. Voor een constructief kritisch geluid in bijvoorbeeld een panel bent u bij hem aan het juiste adres! Ook kan hij vertellen over zijn internationale ervaringen aan Stanford University, Cambridge University en de Ecole polytechnique (Parijs). Hoe kom je daar als jonge onderzoeker en wat zijn de verschillen met ons systeem? Wat kunnen we leren van deze universiteiten en wat doen wij beter? Benjamin Mosk is aangesloten bij het alumni netwerk van Stichting de Nationale DenkTank Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Benjamin Mosk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Benjamin Mosk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Benjamin Mosk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Benjamin Mosk en de eventuele overige kosten om een optreden van Benjamin Mosk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Benjamin Mosk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Benjamin Mosk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Benjamin Mosk checken, een gratis optie plaatsen op Benjamin Mosk en de boeking(en) van Benjamin Mosk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Benjamin Mosk, BOEKINGSBUREAU Benjamin Mosk, BOEKINGSBURO Benjamin Mosk, ENTERTAINMENTBUREAU Benjamin Mosk, ENTERTAINMENTBURO Benjamin Mosk, ARTIESTENBUREAU Benjamin Mosk, BOEKINGSKANTOOR Benjamin Mosk, IMPRESARIAAT Benjamin Mosk, MUZIEKBURO Benjamin Mosk, MUZIEKBUREAU Benjamin Mosk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Benjamin Mosk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Benjamin Mosk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Benjamin Mosk.

 

Offerte Benjamin Mosk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag