Beethoven - This is Beethoven

Eigenschappen Beethoven boeken

Prijs
Vanaf 7.995
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Beethoven boeken?

Beethoven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Beethoven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Beethoven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Beethoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Beethoven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Beethoven

Extra informatie Beethoven

Al jaren aan de top en nog steeds vernieuwend, spraakmakend en uniek! Als eerste en enige band brengt Beethoven Rocks een totaalervaring, waarbij muziek en de allernieuwste technieken worden geïntegreerd tot een waanzinnige visuele en muzikale show. Beethoven Rocks is een gegarandeerd succes bij openbare evenementen, stadsfeesten, feesttenten en discotheken en heeft in 13 jaar op verschillende grote podia landelijke bekendheid verworven.  Unieke podiumopstelling  Op maat gemaakte visuals en video’s worden getoond op een fantastische LED Wall (met een maximale afmeting van 50 m2) die het decor vormt voor een futuristisch en uiterst professioneel podium dat niet onderdoet voor de bekende grote TV-shows.  5 leadzangers  Met haar repertoirekeuze wil Beethoven Rocks een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Beethovens grootste kracht is dat ze niet werkt met vaste setlists, maar dat ze vanaf het podium haar publiek en de sfeer scant en daar haar repertoire ter plekke op aanpast. Bekend is Beethoven Rocks om haar unieke medley’s zodat ze haar publiek van zoveel mogelijk muzikale genres kan laten genieten. De allernieuwste songs uit de Charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bovendien beschikt Beethoven rocks over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend.  Totaalervaring  Bij een optreden van Beethoven Rocks is het publiek niet alleen toeschouwer, maar maakt ze deel uit van een gezamenlijke muzikale en visuele belevenis. Wie een optreden heeft meegemaakt verliest zich in de magie van dit zevental. Volledige overgave, onuitputtelijke energie en diepe beleving is het recept voor een onvergetelijk feest!

THIS IS BEETHOVEN 2017!
Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken. Nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energie, zang, dans en het dak eraf!

Beethoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Beethoven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Beethoven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Beethoven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Beethoven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Beethoven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag