Bas van Teylingen boeken

Eigenschappen Bas van Teylingen boeken

Prijs
v.a. 2.000

Bas van Teylingen boeken?

Bas van Teylingen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas van Teylingen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas van Teylingen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas van Teylingen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas van Teylingen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bas van Teylingen

Extra informatie Bas van Teylingen

Bij Joop van den Ende TV Producties, later Endemol, heeft Bas zich ontwikkeld tot allround regisseur van succesvolle televisieprogramma’s als In Holland staat een Huis en Uitstel van Executie met Martijn Krabbé tot populaire series als ZOOP en Het Huis Anubis.

Bas was initiatiefnemer en regisseur van De Film van Dylan Haegens, de eerste Nederlandse bioscoopfilm die een rechtstreekse vertaling was van de content van YouTube naar het witte doek. De film is in 2018 de 5e film die de Gouden Film status (100.000 bezoekers) heeft bereikt. Ondertussen zijn er al meer dan 300.000 bezoekers naar de bioscoop geweest en is de film zeer populair op Netflix. Sinds oktober 2015 maakt heeft hij zijn eigen YouTube-Kanaal met inmiddels 50k+ abonnees en miljoenen weergaven.

Bas is Chief Creative Officer van zijn bedrijf Online Cookie Collective. OCC is een Influencer Marketing Bureau in Amsterdam met eigen video-productiefaciliteiten. Werkt samen met mediabureaus, creatieve bureaus en adverteerders. OCC heeft zeer relevante kennis van de online wereld en een breed netwerk met high profile influencers. OCC heeft een bijzonder voorliefde voor video, op welk platform dan ook. Video is de snelst groeiende advertentievorm.

In 2019 bracht Bas het boek ‘Help! Mijn kind zit op YouTube‘ uit. Een verhelderende overlevingsgids voor ouders die bang zijn dat hun kind geobsedeerd is door YouTube en die geen idee hebben wat deze wondere wereld inhoudt. Ouders die de verbinding met hun kind een beetje zijn kwijtgeraakt of bang zijn om die kwijt te raken. Na het lezen snap je beter waarom je kind zo gefascineerd is door YouTube en kun je als ouder meepraten over hun helden en onderwerpen die hen interesseren. Of zoals actrice en schrijfster Ilse Warringa (Juf Ank in De Luizenmoeder) en moeder van twee kinderen (14 en 12) in haar voorwoord schrijft: “Aan het einde van het boek heb ik geaccepteerd dat YouTube er simpelweg bij hoort en ben ik zelfs een beetje minder bang geworden voor YouTube”.

Ouders kunnen er niet alleen veel van opsteken, maar ook de communicatie met hun kinderen verbeteren. Simpelweg omdat ze snappen wat er speelt. Zo is Help! Mijn kind zit op YouTube niet alleen een ‘overlevingsgids’ maar ook een inspiratiebron; een ‘must-have’ voor elke ouder, leraar of volwassene die de connectie met de jongere generaties niet wil verliezen.

Met zijn brede ervaring in radio- en televisieland en zijn diepgravende kennis van social media-kanalen als YouTube is Bas de verbindende schakel tussen beide werelden. Zijn ontspannen podium kwaliteiten maken van hem de ideale gastheer en presentator. Of het nu een presentatie, een masterclass, of een dagvoorzitterschap is, hij weet zijn publiek als geen ander te boeien. En als het aan Bas ligt, mag er zeker gelachen worden..

Bas van Teylingen en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Bas van Teylingen boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas van Teylingen. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas van Teylingen, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Bas van Teylingen inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas van Teylingen.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

Fotocredits: Otto van den Toorn

Offerte Bas van Teylingen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag