Eigenschappen Barry Hughes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Barry Hughes boeken?

Barry Hughes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barry Hughes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barry Hughes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barry Hughes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barry Hughes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Barry Hughes

Voetbalcoach, spreker over motivatie en teambuilding

Barry Hughes heeft een interessant sportverleden. Hij begon zijn voetbalcarrière bij de ere-divisieclub West Bromwich Albion in Engeland. Zijn voetbaltalent bleef niet onopgemerkt. Al snel volgde de transfer naar Nederland, waar hij in de basis speelde bij clubs als Blauw-Wit Amsterdam en Alkmaar.

Na afscheid genomen te hebben van zijn actieve voetballoopbaan, richtte hij zich op het coachen van diverse voetbalclubs in Nederland. Als trainer begon Hughes bij Harlingen en werkte vervolgens voor AZ Alkmaar. Hij staat vooral bekend als trainer van HFC Haarlem, waar hij Ruud Gullit ontdekte. Hughes werkte ook nog bij Go Ahead, dat hij omdoopte in Go Ahead Eagles, Sparta, FC Utrecht, MVV en FC Volendam. Zijn optreden in de Nederlandse voetbalwereld werd bekroond. In 1989 werd hij namelijk uitgeroepen tot `Coach van het Jaar’.

Na een 25-jarige loopbaan als voetbaltrainer keerde Barry Hughes de sportwereld de rug toe. Als zanger amuseerde hij het publiek en scoorde grote hits. Momenteel verzorgt Barry Hughes motiverende nationale en internationale lezingen, waarbij hij op zijn eigen ludieke wijze ondernemen en topsporten vergelijkt. Barry Hughes is een spreker die een geweldig en swingend optreden geeft. Als gastspreker maakt hij het publiek op een indringende en zeer komische wijze wegwijs over de wereld van voetbal, motivatie en doorzettingsvermogen.

Barry Hughes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barry Hughes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barry Hughes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barry Hughes en de eventuele overige kosten om een optreden van Barry Hughes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barry Hughes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barry Hughes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barry Hughes checken, een gratis optie plaatsen op Barry Hughes en de boeking(en) van Barry Hughes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barry Hughes, BOEKINGSBUREAU Barry Hughes, BOEKINGSBURO Barry Hughes, ENTERTAINMENTBUREAU Barry Hughes, ENTERTAINMENTBURO Barry Hughes, ARTIESTENBUREAU Barry Hughes, BOEKINGSKANTOOR Barry Hughes, IMPRESARIAAT Barry Hughes, MUZIEKBURO Barry Hughes, MUZIEKBUREAU Barry Hughes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barry Hughes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barry Hughes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barry Hughes.

 

Offerte Barry Hughes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag