B-Brave

Eigenschappen B-Brave boeken

Prijs
v.a. 3.950
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

B-Brave boeken?

B-Brave boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van B-Brave.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van B-Brave.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van B-Brave ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van B-Brave plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van B-Brave

Extra informatie B-Brave

Biografie B-Brave
B-Brave is een vijfkoppige all-boy band bestaande uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel, die vlak na de bandvorming deel namen aan het internationale TV-format X-factor. Zij behaalden daar de derde plek en dat leverde hen een platencontract op bij Sony Music Entertainment. Dat B-Brave de meest populaire boyband van Nederland is werd in de afgelopen twee jaar meerdere malen bevestigd door de verscheidene awards die zij in de wacht hebben gesleept, waaronder de Nickelodeon Kids ‘Choice Awards voor ‘Favoriete Act Nederland/België’ in 2014 én 2015. Nooit eerder heeft een boyband dit tot tweemaal toe in achtereen opvolgende jaren gewonnen.

Hit singles

De debuutsingle ‘Bij Mij’ is op VEVO al meer dan 3 miljoen keer bekeken en zorgde hiermee voor een vliegende start van het online succes. In totaal zijn alle video’s meer dan 17 miljoen keer bekeken. De singles en videoclips van ‘Als Je Bent Van Mij’, ‘Vanavond is Van Jou’, ‘Bad’, ‘Ik Laat Je Los’ en alle lyric video’s worden nog steeds goed bekeken.

Voor de videoclip van ‘Bad’ heeft B-Brave zelfs een VEVO award in de wacht gesleept voor Beste Video 2014. Dat het online succes van B-Brave niet enkel stijgt door hun spetterende videoclips en knappe looks, bewijst de lyric video van het nummer ‘Doolhof’. Deze video bestaat uit enkel tekst en is al meer dan 1 miljoen keer bekeken(!).

B-Brave is ook te vinden op Spotify, waar zij met hun miljoenen streams en trouwe volgers beschouwd worden als een groot streaming succes onder hun jongvolwassen doelgroep. De single ‘Bad’ is met meer dan 800.000 plays hun meest beluisterde nummer op Spotify.

Albums

In oktober 2014 kwam het debuutalbum ‘De Eerste Date’ uit en verbleef meer dan 11 weken in de Nederlandse Top 100 chart. Het album bevat alle zes de grote hits. In de zomer van 2015 komt B-Brave met hun eerste nieuwe singel genaamd ‘Verleiden’. Momenteel zijn de jongens hard aan het werk voor hun tweede studio album, een releasedatum zal spoedig volgen
B-Brave boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

B-Brave boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van B-Brave.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van B-Brave, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van B-Brave en de eventuele overige kosten om een optreden van B-Brave mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van B-Brave.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor B-Brave. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van B-Brave checken, een gratis optie plaatsen op B-Brave en de boeking(en) van B-Brave voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT B-Brave, BOEKINGSBUREAU B-Brave, BOEKINGSBURO B-Brave, ENTERTAINMENTBUREAU B-Brave, ENTERTAINMENTBURO B-Brave, ARTIESTENBUREAU B-Brave, BOEKINGSKANTOOR B-Brave, IMPRESARIAAT B-Brave, MUZIEKBURO B-Brave, MUZIEKBUREAU B-Brave, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU B-Brave, ARTIESTENBOEKINGSBURO B-Brave, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR B-Brave.

 

Offerte B-Brave aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag