Astrid Joosten boeken

Eigenschappen Astrid Joosten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Astrid Joosten boeken?

Astrid Joosten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Astrid Joosten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Astrid Joosten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Astrid Joosten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Astrid Joosten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Astrid Joosten

Biografie Astrid Joosten

Astrid Joosten heeft het vak van presentator als geen ander in haar vingers. Maar ook als spreker of dagvoorzitter is zij een aanwinst voor uw congres of bijeenkomst. Haar stijl is professioneel, zij stelt uw relaties op hun gemak, zij is zeer bedreven in het interviewen van gasten en experts. Haar bekendheid en combinatie van vaardigheden maken dat bedrijven haar graag inhuren.

Het gezicht van Twee voor Twaalf heet Astrid Joosten

Joosten is met name bekend als dé presentator van Twee voor Twaalf. Sinds 1991 is zij het gezicht van deze onverwoestbare televisiequiz, één van de kroonjuwelen van de VARA. Maar als presentator heeft ze aanzienlijk meer programma’s in de boeken staan. Astrid was onder meer te zien in De show van je leven, Oog in oog, Dat zoeken we op, 16 miljoen rechters en Alles draait om geld.

Astrid (1958) studeerde Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie vindt ze een bijbaantje uit duizenden, dat de verdere loop van haar carrière zal bepalen. Uit 600 kandidaten wordt ze uitverkoren als omroepster bij de VARA. De omroep zal haar vervolgens inhuren voor klein presentatiewerk, onder meer bij de iconische presentator Koos Postema.

Haar grote doorbraak vindt plaats in 1988 als ze samen met presentator Jaap Jongbloed voor de TROS het nieuwsprogramma Jongbloed & Joosten presenteert. Haar uitstapje naar de TROS is van korte duur. VARA-Voorzitter Marcel van Dam haalt zijn geliefde presentator terug. Ze werkt korte tijd samen met collega Paul Witteman en verbindt zich voor lange tijd aan Twee voor Twaalf.

Joosten is ook actief als auteur. Ze schreef boeken als Verboden Liefdes, Gek op wijn en Koken met Twee voor Twaalf. Als spreker, presentator of dagvoorzitter is Joosten op haar best tijdens inhoudelijke bijeenkomsten. Gezien haar ervaring is zij als geen ander in staat om bijvoorbeeld een talkshow op maat te organiseren. Haar voorbereiding is 100% en dat maakt dat organisaties haar graag inhuren. Naast haar werk als presentator, is Joosten officieel vinoloog en maatschappelijk actief voor het Nationaal Epilepsiefonds. Ze was vijftien jaar ambassadeur van de Novib.

Astrid Joosten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Astrid Joosten , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Astrid Joosten en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Astrid Joosten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Astrid Joosten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Astrid Joosten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag