Ali B

Eigenschappen Ali B boeken

Prijs
v.a. 9.750
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Ali B boeken?

Ali B boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ali B.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ali B.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ali B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ali B plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ali B

Extra informatie Ali B

Iedereen kent Nederlands’ meeste populaire rapper en rasechte entertainer Ali B wel. Is het niet van zijn muziek, dan wel van zijn televisieoptredens, theatershows of reclamecommercials. Ali B kan zowel serieus als grappig zijn en weet dan ook als geen ander rap met komedie te combineren. Ali B laat iedereen zichzelf thuis voelen in de nederhop en voelt zichzelf ook overal thuis.

Voluit heet Ali B Ali Bouali en hij is op 16 oktober 1981 in Zaanstad geboren. Twee jaar later verhuisde hij naar onze hoofdstad. Samen met zijn neef en vrienden hing hij graag al grappend en grollend rond in de buurt. Via Osdorp Posse kwam hij in aanraking met de hiphop en door de verschillende rhymes en nummers uit zijn hoofd te leren ontwikkelde hij zelf zijn nieuwe talent: rappen.

Op zijn veertiende gaf hij zijn eerste echte optreden in Almere aan ongeveer 400 mensen. Toen al was het publiek razend enthousiast, waardoor Ali B gewoon wist dat hij aan het begin stond van iets moois. In 2002 bracht hij zijn eerste single ‘Waar gaat dit heen’ uit. Vanaf toen steeg zijn roem snel en had iedereen het over ‘die leipe Mocro’ of ‘Ali Baba’.

In 2004 scoorde hij samen met Marco Borsato een nummer één hit met het nummer  ‘Wat zou je doen’ en trad hij zes keer op in een uitverkochte Kuip tijdens de Zien-tour van Marco. Ali B is dus een echte binnenkomer op uw feest.

Ali B boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ali B.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ali B, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ali B en de eventuele overige kosten om een optreden van Ali B mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ali B.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Ali B voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Ali B aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag