Ad van Wijk boeken

Eigenschappen Ad van Wijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
In overleg

Ad van Wijk boeken?

Ad van Wijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ad van Wijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ad van Wijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ad van Wijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ad van Wijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ad van Wijk

Biografie Ad van Wijk

Ad van Wijk is een hoogleraar en ondernemer die alles weet van duurzame energie. U kunt Ad van Wijk boeken als spreker. In zijn lezingen vertelt hij over zijn drie ‘wetten’, die omhelzen dat wij 98 procent van onze energie weggooien, dat de zon in een uur meer energie levert dan de wereld in een jaar nodig heeft en dat de energie van de zon overal om ons heen te vinden is, maar niet zo geconcentreerd als fossiele energie.

Ondernemer
Van Wijk was in 1984 de medeoprichters van het bedrijf Ecofys en werd uiteindelijk CEO van Ecocern. Dit bedrijf bracht vele nieuwe duurzame energieproducten, -diensten en –projecten op de markt. Zo was Van Wijk verantwoordelijk voor het windpark Amalia op de Noordzee en diverse zonne-energieparken in Spanje, evenals een bio-methanolfabriek  in Nederland.

Voor zijn werk heeft hij vele gerenommeerde onderscheidingen ontvangen. Zo werd hij verkozen tot Nederlandse ondernemer van het jaar 2007 en in 2008 werd hij uitgeroepen tot topman van het jaar.

Hoogleraar
Van Wijk is verder actief als hoogleraar aan de Technische Universiteit Delft en focust zich hier onder andere op energiesystemen van de toekomst. Ook is hij betrokken bij de realisatie van systemen in de Green Village.

Daarnaast heeft Ad van Wijk het populaire boek Hoe kook ik een ei geschreven. Ook publiceerde hij een boekje over het hoe en wat van de Green Village.

Ad van Wijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ad van Wijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Ad van Wijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ad van Wijk.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Ad van Wijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).
Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Ad van Wijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag