Eigenschappen Aart van der Vlist boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aart van der Vlist boeken?

Aart van der Vlist boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aart van der Vlist.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aart van der Vlist.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aart van der Vlist ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aart van der Vlist plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aart van der Vlist

IT-Trendwatcher: “Waar leegte is, is ruimte voor IT”
Aart van der Vlist is trendwatcher en CIO. Hij werkt sinds september 2013 als CIO van UWV. Aart heeft hiervoor als IT-directeur en CIO gewerkt voor Nationale Nederlanden waar hij onder andere verantwoordelijk was voor IT-driven innovatie, bedrijfsbrede programma’s, sourcing, facilities en de de IT-splitsing tussen bank en verzekeraar van ING.In de periode voor 2005 heeft Aart 12 jaar gewerkt bij KPMG Consulting waarvan een aantal jaar als senior partner IT-management in de financiele markten. Aart heeft een IT-achtergrond en diverse studies gedaan aan Erasmus en de Vrije Universiteit in IT, EDP Auditing en Consulting.Naast deze activiteiten heeft Aart zich sinds 1995 beziggehouden IT-trendwatching, hij is mede-auteur van de jaarlijks uitgebrachte bestseller “Trends in IT, op tijd investeren in de juiste technologie”.Aart is een bevlogen spreker die trendwatching combineert met de realiteit van complexe IT in grote organisaties. Hij weet grote groepen mensen te inspireren met humor, verbazende invalshoeken en waar nodig theorie met praktijkvoorbeelden.Vanuit Aart’s consultingervaring, in combinatie met de blik als CIO, is hij ook uitstekend in staat workshops te leiden voor grote groepen IT’ers . Veel IT’ers zijn twintig of dertig jaar in het vak, hebben alle reorganisaties al drie keer gezien, hebben gemiddelde leeftijd boven de 50 en zoeken nieuwe bezieling in het werk. Aart is in staat terug te gaan naar zingeving, vakmanschap en nieuwe motivatie voor IT-professionals in steeds complexer wordende organisaties. Jullie zijn de kritische succesfactor óf jullie worden de blocking factors. Ga mee of ga door!Aart kan makkelijk bewegen in verschillende formats: van TEDx tot Lagerhuis-debat. Van vrije presentatie tot dagvoorzitter. 

Aart van der Vlist boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aart van der Vlist.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aart van der Vlist, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aart van der Vlist en de eventuele overige kosten om een optreden van Aart van der Vlist mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aart van der Vlist.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aart van der Vlist. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aart van der Vlist checken, een gratis optie plaatsen op Aart van der Vlist en de boeking(en) van Aart van der Vlist voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aart van der Vlist, BOEKINGSBUREAU Aart van der Vlist, BOEKINGSBURO Aart van der Vlist, ENTERTAINMENTBUREAU Aart van der Vlist, ENTERTAINMENTBURO Aart van der Vlist, ARTIESTENBUREAU Aart van der Vlist, BOEKINGSKANTOOR Aart van der Vlist, IMPRESARIAAT Aart van der Vlist, MUZIEKBURO Aart van der Vlist, MUZIEKBUREAU Aart van der Vlist, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aart van der Vlist, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aart van der Vlist, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aart van der Vlist.

 

Offerte Aart van der Vlist aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag